+359897823057 info@mywebdesign-bg.com
Изберете страница

За нас

В MyWebDesign Studio извършваме планиране и професионална изработка на уеб сайтове за всяка сфера на дейност – за малки фирми или по-големи корпоративни структури.

Нашата история

MyWebDesign е студио, което е съставено предимно от специалисти на свободна практика. Това ни позволява да сме гъвкави, да покриваме максимално голям обхват от услуги и не на последно място – да ги предлагаме на достъпна цена.
Натрупаният опит през последните повече от 4 години в сферата на Интернет рекламата и самочувствието от постигнатите резултати ни дава увереност, че можем да изградим или подобрим онлайн присъствието на всяка една компания.

Нещата на които държим

Професионализъм, отговорност и коректност

Защото държим на индивидуалния подход към клиента, както и на добрата комуникация по всеки един проект.

Креативност в дизайните

Първото впечатление е много важно, а потребителя си създава такова още преди да кликне или прочете каквото и да било, само на база визуален дизайн.

Прецизна и качесвена изработка

За да постигнем успех, за Вас ние държим на качеството и ползването на най-добрите практики.

Нашият екип

Екип, който намира решения за Вас

Нашият екип е това, което ни отличава. Винаги свежи, за да е приятно да се работи с нас, достатъчно креативни, за да представим бизнеса Ви по един различен начин, ние сме винаги мотивирани, за да Ви предложим решенията, от които имате нужда!

Това, което научихме за успеха през годините е, че той не е нещо, което се създава самостоятелно. Нашият успех е пряко обвързан с този на нашите клиенти. Затова при всеки един проект, ние се фокусираме върху резултатите, към които се стремите!

our team

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за отбелязване

12 + 1 =

Адрес

гр. Пловдив ул. "Благовест" 2А

ТЕЛЕФОН

0897823057

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ